Welcome Guest ( Log In | Register )

 Forum Rules Информация за SEO услугите на 3D Уеб дизайн
 
Reply to this topicStart new topic
> Цени за Seo копирайтинг, цени за писане на текстове и съдържание за уеб сайт
Web Design Seo
post Dec 11 2013, 11:31 AM
Post #1


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,317
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Цени на 3D Уеб дизайн за SEO копирайтинг услуги на Български език - писане на статии срещу заплащане и публикуване на статии срещу заплащане, цени за писане на съдържание за сайт срещу заплащане. 3D Web Design предлага писане на уникални статии (уникален текст с високо качество) с цел използване за SEO оптимизация - за да се класира сайта ви по-високо в Google и другите търсачки. Предлагаме услуги по написване на текстове за ПР (PR), за публикуване в основния ви сайт, в директории за статии, за линк билдинг или за постване в други сайтове и блогове.

Цитат
3D Web Design предлага платено написване на текстове по ваша поръчка от професионален копирайтър - текст за уеб: за вашия уеб сайт, за SEO оптимизация на сайта ви, за постване в социални мрежи или за реклама. Как работим: Подавате изискванията си, тематиките и опционално сайта за които ще се пише текста, плащате и получавате необходимия брой текстове по имейл.

Ние пишем текстовете изцяло в духът на най-модерните тенденции в интернет маркетинга и според правилата на Google и другите търсачки за качествено съдържание за2021-2022 година. Извършва се проучване на бизнеса ви, на сайта ви, на услугите му и продуктите му. Прави се проучване на ключовите думи и конкуренцията в нишата и се избират най-правилните ключови фрази и теми по които да се пише. В резултат, каквото и да потърси около дейността ви ваш потенциален клиент, той стига ТОЧНО ДО ВАС - попада на сайта ви или на една от нашите статии. А във всяка написана от нас статия има данните ви за контакт (опционално), заедно с логото ви и връзка към сайта ви.

Важно! Ние не сме фирма от само един човек, ние сме агенция с екип от ТРИ копирайтъра работещи в нашия офис. Запознайте се с нашия екип тук. Основните копирайтинг услуги на 3DWebDesign са тук.




Какво е копирайтинг?
Копирайтингът (на английски "copywriting") представлява процесът на написване на текстове за постване в интернет сайтове, за ПР предназначение, за печатна, ТВ и радио реклама. Тези текстове се пишат от хора наричани копирайтери, които извършват писане на статии за пари.

Какво е копирайтър (копирайтер)?
Копирайтърите (на английски "copywriter") е човек (хора), които са специалисти в качественото написване на текст, имат авторски заложби и отлични писателски умения. Те пишат съдържание - текстове и статии за пари, тоест, те работят това, имат опит и го правят качествено.

Какво е SEO копирайтинг?
SEO копирайтингът (на английски "SEO copywriting") представлява написването на специфични текстове от копирайтър по специален начин - специално за постване в уеб сайтове в интернет. Тук вече всеки текст се написва по такъв начин, че да се класира добре в търсачките - нещо особено важно когато целта е да получите максимум посещения от търсачки като Google.

Какво е SEO копирайтър (SEO копирайтер)?
SEO Копирайтърите (на английски "SEO copywriter") са хора, които са специалисти в писането на текст с цел SEO оптимизация, тоест, тяхната работа е да напишат текста така, че да се класира по-добре в търсачките и да привлече максимален брой посещения на страницата, където е публикуван текста.

Специфика на SEO копирайтинга
Когато е необходимо да се напишат много на брой текстове за SEO оптимизация, е особено важно те да се напишат качествено, всеки от тях да е уникален и да се спазят още няколко специфични правила. Тоест, когато се пишат петдесет текста за уеб сайтове, всеки от тях трябва да е уникален и различен от останалите 49, като отделно от това трябва и да не е копиран от някъде в интернет. Защото текстове които вече са индексирани от търсачките (текстове които вече са публикувани в някакъв уеб сайт), не се класират добре в Google.

Защо се пишат статии за уеб сайтовете?
Пишат се по няколко причини (и всяка от тях ви класира по-високо) - ако искате да разберете всички, прочетете тази статия: Защо да пиша статии за сайта ми.

Защо е важно да получите качествен SEO копирайтинг?
Когато се планира линк билдинг кампания за един уеб сайт, са ви необходими и съответния брой текстове за тази кампания. Ако искате сайта ви да се класира в Google за трудни ключови думи, ще са ви необходими много линкове от много на брой сайтове и съответно много текстове - за публикациите в които се поставят линковете към сайта ви. Колкото по-трудно нещо трябва да се постигне, за колкото по-трудни ключови думи искате да класирате сайта си, толкова повече текстове ще са ви необходими.

Защо се пишат по-дълги статии? По-голяма дължина на текстовете при написан уникален качествен текст означава за Google по-качествено съдържание. В резултат всяка една статия се класира по-добре. А 40 по-високо класирани статии дават много по-голяма сила и на линковете към вашия сайт (не забравяйте, че във всяка статия ще има и линкове към сайта ви).

Знаете ли че: Средната дължина на текстовете на класираните на ПЪРВО място резултати в средно и висококонкурентни ниши е над 1000 думи!

Цитат
Доказано е с експерименти, че дори само 5 до 10% разлика в качеството на копирайтинга на вашите текстове рефлектират върху успеваемостта на кампанията ви (и на класирането на сайта ви) в пъти! - Едуард Димитров (цитат от лекцията "SEO копирайтинг" на SEO конференция 2015).


Повече информация по темата какво е уникален текст, как се пише и как Google го отчита или Защо при SEO копирайтинга качеството е толкова важно?
Когато Google отчита линковете от публикации към сайта ви, той гледа и доколко те са релевантни, тоест, доколко са тематични връзките към сайта ви. Второто нещо което търсачката също отчита е къде е класирана тази публикация за съответната ключова дума и за подобните на нея думи.

Пример: ако кампанията която провеждаме в момента, е да постнем петдесет текста в петдесет различни сайта с линк във всяка публикация към сайта ни и всяка от постнатите публикации е класирана средно на около 40-та позиция при съответното търсене за ключовата дума която ни интересува, нашия сайт ще излезе с около десет позиции нагоре (класирането е условно, резултатите могат да варират спрямо конкурентността на съответното търсене и спрямо други показатели).

Ако обаче текстовете на всяка от петдесетте ви публикации са по-качествено написани от копирайтъра и благодарение на това са класирани средно на около 20-25-то място за вашата ключова дума, то сайта ви ще се покачи в резултатите на Google с поне двадесет позиции нагоре.

В резултат 5% по-добро качество на копирайтинга на всяка статия ще ви даде с около 30% по-добри резултати при 50 постнати статии. Тоест, сайта ви ще се класира по-добре с около 30% и отделно от това, от посещенията които получават самите публикации, до сайта ви ще стигнат повече хора интересуващи се от продуктите ви.

Ами ако качеството на статиите ви е по-добро с 10 или 15% и кампанията ви е по-голяма, например в размер на 100 или 150 статии? Ето затова качеството на всяка копирайтинг услуга е важно!


SEO копирайтинг услуги на 3D Web Design (писане на статии на български срещу заплащане):

Услуга 1. Написване на статии със средно високо качество - с предназначение за публикуване в articles директории или партньорски блогове:

Как се извършват услугите за Seo копирайтинг?

Всяка копирайтинг услуга се извършва след задълбочено проучване на фирмата и уеб сайта за които ще се пише. Вие подавате вашите изисквания, ключовите ви думи и урл адреса на сайта ви, останалото вършим ние.

Вие подавате тематика (една или повече тематики) и ключови думи. Тематиката и ключовите ви думи се проучват от копирайтърите ни и се написват статии точно по тематиките които сте посочили, като съдържанието е с оптимална гъстота на ключовите думи във всяка статия. За пакетите със средно качество 3D Web Design гарантира уникалност на текста на всяка статия от минимум 95% (пълни 100% уникалност са почти непостижими в практиката). За един пакет от Четиридесет статии се написват 40 напълно различни статии, на посочения от вас брой теми.

SEO копирайтинг чрез статии с дължина 300 думи всяка:
- Десет статии от 300-320 думи (до 2 различни тематики) - 70 лв.
- цена за 20 статии от 300-320 думи (до 4 различни тематики) - 140 лв.
- цена за 40 статии по 300-320 думи (до 7-8 различни тематики) - 270 лв.

SEO копирайтинг услуги за статии с дължина 400 думи всяка (изискването за брой на тематиките е същото като по-горе):
- Десет статии от 400 думи - 100 лв.
- цена за 20 статии от 400-420 думи - 190 лв.
- цена за 40 статии по 400-420 думи - 370 лв.
- 100 уникални статии (400-420 думи) - цена 700 лева.

SEO копирайтинг услуги - статии с дължина 500 думи всяка (броя тематики е същия):
- Десет статии от 500 думи - 120 лв.
- цена за 20 статии от 500-520 думи - 240 лв.
- цена за 40 статии по 500-520 думи - 470 лв.

Услуга 2. Написване на съдържание-статии със супер високо качество - с предназначение за публикуване в основния ви сайт:
Вие подавате тематика (или няколко тематики) и урл адреса на сайта си. Сайта ви, тематиката му, услугите и продуктите ви се проучват от копирайтъра и се пишат статии специално за вашия сайт, за вашите продукти и специфичната ви тематика. За пакетите с високо качество 3D Уеб дизайн гарантира уникалност на текста на всяка статия от минимум 95% (което за търсачките означава НАПЪЛНО уникален текст). За един пакет от Четиридесет статии се написват 40 напълно различни статии като първо задълбочено се проучва сайта за който се пише - продуктите и услугите му.

SEO статии с дължина от 300 думи всяка (пишат се по минимум 2 текста за всяка тема):
- 10 статии от по 300 думи (до 5 различни тематики) - 110 лв.
- цена за 20 статии от по над 300 думи (до 10 различни тематики) - 200 лв.
- цена за 40 статии по 300-320 думи (до 20 различни тематики) - 380 лв.

Копирайтинг услуги на статии с дължина от по 400 думи всяка (по минимум 2 текста за всяка тема):
- 10 статии от 400 думи - 130 лв.
- цена за 20 статии от 400-420 думи - 240 лв.
- цена за 40 статии по 400-420 думи - 440 лв.

SEO услуги за копирайтинг съдържание (статии) от по 500 думи (по минимум 2 текста за всяка тема):
- 10 статии от 500 думи - 150 лв.
- цена за 20 статии от 500-520 думи - 270 лв.
- цена за 40 статии по 500-520 думи - 520 лв.

SEO статии с дължина от 300 думи всяка (пише се по 1 текст за всяка тема):
- 10 статии по 300 думи - 140 лв.
- 20 статии по над 300 думи (до 10 различни тематики) - 240 лв.
- 40 статии по 300-320 думи (до 20 различни тематики) - 400 лв.

SEO статии с дължина от 400 думи всяка (по 1 текст за всяка тема):
- 10 статии от 400 думи - 160 лв.
- цена за 20 статии от 400-420 думи - 280 лв.
- цена за 40 статии по 400-420 думи - 500 лв.

SEO статии с дължина от 500 думи всяка (по 1 текст за всяка тема):
- 10 статии от 500 думи - 190 лв.
- цена за 20 статии от 500-520 думи - 320 лв.
- цена за 40 статии по 500-520 думи - 600 лв.

Услуга 3. Редактиране на текстовете във вашия сайт:
Освен създаване на текста от нас, 3D Web Design предлага и редактиране на текстовете на сайта ви по такъв начин, че страниците му да покачат класирането си в търсачките. Текста ви се редактира като се запазва смисъла и доброто звучене, но се оптимизира така, че да ви донесе повече посещения и повече продажби - по-добро представяне пред клиентите ви.

Цените на услугата са:
- редакция на 5 текста от до 300 думи - 80 лв.
- редакция на 10 текста от до 300 думи - 150 лв.
- редакция на 10 текста от до 400 думи - 170 лв.
- редакция на 10 текста от до 500 думи - 190 лв.


Услуга 4. SEO услуги по написване на статии с цел PR (ПР или ПиАр) от по 520-700 думи (без ограничение за брой тематики):
- 10 статии - 190 лв.
- цена за 20 статии - 320 лв.
- цена за 40 статии - 600 лв.

Цитат
Статиите се пишат САМО от служители в офиса на 3D Уеб дизайн. Пишат се от копирайтери с опит - копирайтерите ни са написали до момента над 500 пакета за наши клиенти (има се предвид пакет от по 40 статии, което е най-често поръчваната ни услуга от години насам). Гарантираме оптимална гъстота на ключовите думи и перфектна граматика във всяка статия. Статиите от високите ценови нива се проверяват с инструмент за проверка на нивото на уникалност преди да ги получите!


Полезно: Безплатно Seo копирайтинг ръководство: PDF презентация от лекцията на управителя на фирмата ни Едуард Димитров на SEO конференция 2015: Seo копирайтинг - SEO конференция 2015.

SEO инструмент за проверка уникалността на текста: https://3dwebdesign.org/forum/noviyat-advego-plagiatus-t1917

Цитат
Освен самото написване на текстовете, 3D Уеб дизайн предлага и постване - публикуване на статии срещу заплащане (публикуване на написано от нас или от вас съдържание) в голям брой качествени уеб сайтове!

Опция А: Писане на статии срещу заплащане плюс постването им в сайтове наша собственост - налични над 350 БГ сайта! Цени и параметри на услугата: постване в директории за статии.
Опция Б: Написване на статиите и постване в сайтовете на най-големите Български медии и телевизии! За списък със сайтовете и актуални цени, се свържете с нас на имейл: admin(маймунка)3dwebdesign.org




Нашето качество: Отзиви от SEO копирайтинг услугите на 3D Web Design





Цитат
Няколко примери за написани от 3D Уеб дизайн текстове: Статии за матраци, статии за дивани, статии за частен детектив, статии за детектор на лъжата, статии за климатици, статии на английски език за град Банско.

Примери за резултатите след копирайтинга на 3D Web Design: Пет примера в един пост. Пример шест. Пример седем. Пример осем и пример девет.

Искате да видите още примери за резултатност на услугите ни? Елате на място в офиса ни и ще ви покажем още стотици.


При поръчка на услуги на стойност над 300 лева ще получите безплатно експресно изпълнение на поръчката ви! (Експресното изпълнение се извършва в рамките на 3-4 работни дни. Нормалното изпълнение обикновено отнема между 5 и 10 работни дни, в зависимост от обема на поръчката ви).




Поръчай сега на телефон 0898615736 или ни пишете на имейл: admin(маймунка)3dwebdesign.org



This post has been edited by Web Design Seo: Apr 15 2022, 12:44 PM
Reason for edit: ъпдейт на цените и параметрите на услугите за 2019 година


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Dec 13 2013, 01:16 PM
Post #2


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,317
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Имайте предвид че в тези цени за Seo копирайтинг не е включено публикуването на самите статии в сайта ви, а само написването им. Ако желаете написване плюс публикуване на статии в голям брой различни сайтове или само публикуване на ваши статии, това е услугата за целта: https://3dwebdesign.org/forum/novi-direktorii-za-statii-t1856

Ако сайта ви е изработен от нас или имаме достъп до сайта ви и договореност за месечна поддръжка, това са цените за публикуване плюс форматирането на кода им и на мета таговете им:

Публикуване на 10 статии: цена 10 лв.
Публикуване на 20 статии: цена 20 лв.
Публикуване на 40 статии: цена 30 лв.
Публикуване на 100 статии: 58 лв.
Публикуване на 200 статии: 98 лв.
Публикуване на 300 статии: 148 лв.

Цените са за публикуване на една до две картинки в статия. Статиите се публикуват забавено по график - обикновено по една на ден или по ваш график, пример: една статия днес, втора утре, десетата на 10-я ден.

Статиите могат да се публикуват разсрочено само ако системата на сайта ви го поддържа (поддържа се от Джумла, WordPress и някои други). Като ние ги въвеждаме в сайта ви наведнъж, а сайта ви ги публикува автоматично на зададената от нас дата и час. Така може да се публикуват по колкото желаете статии на ден - изцяло по ваш график.

Ако сайта ви не поддържа разсрочено публикуване, може да ги публикуваме ние ръчно на толкова пъти колкото искате, но в този случай цените се договарят - според конкретните бройки и график.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Dec 28 2013, 08:13 AM
Post #3


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,317
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Подобни услуги: пакети с комплексни услуги за поддръжка на сайт - написване на статии, постването им плюс линк билдинг за всяка статия.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Web Design Seo
post Feb 3 2016, 02:55 PM
Post #4


Web Design Seo
****

Group: Root Admin
Posts: 4,317
Joined: 29-April 09
From: Sofia
Member No.: 1



Важно! Освен самото написване на статиите, 3D Web Design предлага и постването на статиите в сайтове с цел линк билдинг или в големи Български новинарски сайтове - за ПИАР и реклама!

Описание на съответните услуги в сайта ни:
Услуга 1. Написване и постване на уникални статии в сайтове за линк билдинг.


Услуга 2: Постване на ПР статии в най-големите Български медии и сайтове за новини:
Постване на статии за PR в следните сайтове: За списък със сайтовете се свържете с нас.


--------------------
Правила на форума | Forum Rules | How to receive support. 3D Web Design: Уеб дизайн, Seo оптимизация, Web Site Extensions, Oscommerce Addons, Wordpress plugins and Joomla Extensions. Изработка на уеб сайтове и оптимизация на сайт за търсачки и Seo услуги.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Collapse

> Similar Topics

  Topic Replies Topic Starter Views Last Action
No new Pinned: Seo Links For Wordpress, Plugin For Automatic Linking In Wp
automatic linking for Wordpress
19 Ivan Stamenov 99,081 12th October 2020 - 10:01 AM
Last post by: Web Design Seo
No new Pinned: Seo Links за Wordpress, плъгин за Seo оптимизация за Wp
плъгин за автоматично линкване за уърдпрес
9 Web Design Seo 85,821 12th October 2020 - 10:00 AM
Last post by: Web Design Seo
No new Pinned: Seo Links Pro For Joomla
guide, description and functions of Seo Links Pro
38 Web Design Seo 108,085 8th April 2019 - 10:22 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Pinned: Seo конференция 2015
3 Web Design Seo 49,826 23rd May 2017 - 07:45 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seo Links Pro Now Work With Virtuemart, Sobi2 And Zoo
Seo Links Pro in Virtuemart, Sobi2 and Zoo
1 Web Design Seo 44,054 16th August 2016 - 03:25 PM
Last post by: Web Design Seo
No new Pinned: Seo Links Pro за Джумла
нова професионална версия на сео линкс за Joomla!
31 Web Design Seo 81,439 2nd April 2016 - 07:45 PM
Last post by: servlet
No New Posts Pinned: Seo пакети за бизнес клиенти: Google работи за Вас
SEO пакети за абонамент на големи клиенти
0 Web Design Seo 38,853 4th January 2016 - 08:33 AM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seo Conference 2015, Bulgaria
2 Web Design Seo 42,049 3rd September 2015 - 01:21 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seo Links In Kunena 3.x.x?
fixed, working
2 zaxavar 33,415 30th June 2015 - 12:14 PM
Last post by: Web Design Seo
No New Posts Seo оптимизация на Ipb Форуми, сео оптимизация на форум
Seo оптимизация на Invision Power Board
2 Web Design Seo 72,527 23rd April 2015 - 07:51 AM
Last post by: Web Design Seo


 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th April 2024 - 06:05 AM