Афилиейт маркетинг на автопилот


афилиейт на автопилот

Хитър метод да печелите комисионни, докато пазарувате от eBay, Amazon, Aliexpress и други световно известни онлайн магазини.

Всеки собственик на бизнес знае, че афилиейт връзките са най-успешният подход да привлече поток от клиенти. Фактически над 40% от собствениците на малки фирми, участвали в интернет анкета на MarketingBestPractices.com, разкриват, че афилиейтите са им донесли най-голяма възвращаемост в сравнение с другите традиционни маркетингови методи като онлайн реклама и директна имейл кампания. Затова голям процент от фирмите се фокусират върху изграждането ефективен афилиейт маркетинг посредством афилиейт връзки, като се възползват от международната Cash Back партньорска платформа на ​Ebates.

Какво е Ebates?

Ebates е глобален пионер в Cash Back онлайн търговията. Сайтът предоставя на потребителите си възможност да печелят комисионни от онлайн покупките си. Ebates.com е основан през 1998 г. от двама заместник областни адвокати от “Силиконовата долина”, специализирали в преследването на онлайн измами и кражби на самоличност. През 2014 г. най-известната фирма за електронна търговия в Япония – Rakuten – придобива Ebates за 1 милиард долара.

Как работи Ebates?

Ebates е платформа за афилиейт маркетинг, обединяваща над 2000 партньорски магазини, включително eBay, Amazon, Aliexpress, Walmart, Target и Best Buy. Тези онлайн магазини плащат на Ebates комисионна, за да им препраща клиенти. На свой ред Ebates споделят част от тези приходи с потребителите си, като ги насърчават да използват своите афилиейт връзки към съответните магазини, когато пазаруват. Ebates играе ролята на посредник между клиентите и техните любими магазини.

Затова вместо да кликнат директно на любимия си онлайн магазин, потребителите използват системата на Ebates.com, откриват своя магазин, извършват покупка и получават ​cash back комисионни​. Когато се регистрират в платформата, тяхната сметка се кредитира с бонус от ​10 долара ​(на сайта Ebates.com), които достъпват, след като направят поръчка за 25 $ или повече. Печелят cash back от нетната сума на поръчките си. А също така се възползват и от купоните, предлагащи се в съответните магазини.

Как се печелят комисионни от Ebates?

Освен паричните възнаграждения от онлайн покупките, потребителите могат да печелят ​5.00 $ ​всеки път, когато поканят приятели и роднини в Ebates, като използват ​афилиейт връзка​. Така те ще получават комисионна за всяко индивидуално препращане на човек, при условие че той поддържа активен акаунт. Препратеният клиент трябва да извърши квалифицирана покупка от поне 25 $ в рамките на деветдесет (90) дни от регистрацията си в платформата.

Друг начин да се печели с Ebates е с Visa Credit Card. Потребителите ще се възползват от ​екстра​​ 3% cash back​, когато я използват, за да извършат покупката си.

Как се получават комисионни от Ebates?

Ebates изплащат комисионни четири пъти в годината – на 15 май, 15 август, 15 ноември и 15 февруари. След като салдото на потребителя надвиши 5.01 $, опциите са: изпращане на чек до адрес, който е посочил при регистрацията си или директно депозиране в неговия PayPal профил в рамките на 48 часа. А по желание, може да предпочете и трета опция: дарение на комисионните към благотворителна организация или на член от семейството.

Как се присъединява към Ebates?

Всеки, който пазарува от eBay, Amazon, Aliexpress или други магазини, включени в афилиейт мрежата на Ebates, може да се регистрира безплатно в платформата и да печели комисионни. Регистрация в Ebates »

Как се печелят афилиейт комисионни на автопилот?

Как да си докарвате пасивни доходи на автопилот, без да се обвързвате с имейл маркетинг като досадните имейли, които редовно получавате? Изтеглете това електронно ръководство и следвайте стъпките, описани в него. Приложете ги и то ще работи за вас на ​автопилот​. Дори не е нужно да имате собствен уеб сайт, за да популяризирате афилиейт връзката си.

Забележка: използвайте ръководството единствено ако пазарувате от онлайн магазините, включени в сайта на Ebates.

Актуализация: Ако сте в държава, която попада под GDPR регламента, вече няма възможност да получавате комисионни от доведени от вас потребители в Ebates.


author

Petya Mladenova

Бивш уеб девелопър. Посвещавал времето си в изграждане на лендинг страници с адаптивен дизайн, базирани на HTML5, CSS3 технологиите. Понастоящем е автор, когато има интересен материал за потребителите.

Вашият коментар

Уважаваме твоята поверителност и затова деактивирахме полето за вписване на имейл и записването на IP.

Не се толерират мнения с ключови думи вместо с реално име.